Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de l'escola bressol del carrer Calderón de la Barca L’Alcaldessa ha visitat la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de l'escola bressol del carrer Calderón de la Barca

L’Alcaldessa ha visitat la zona.
Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida a les obres de construcció de la nova escola bressol del carrer Calderón de la Barca. Durant els treballs preliminars s’ha posat al descobert un dipòsit de recollida d’aigües que ocupa els 35 m de la llargària del terreny, el lateral que discorre pel carrer Pintor Fortuny, per uns 3 metres d’amplada. Això ha suposat un reestudi de la fonamentació de l’edifici, i per tant, uns dies de retard respecte la data inicial per iniciar les obres.

L’alcaldessa, Carme García, ha visitat la zona i ha rebut les explicacions de com es desenvoluparan les obres per part del Coordinador municipal d’Obra Pública i del cap d’obra de l’empresa Construcciones Trade S.L, encarregada d’executar la nova escola bressol.

L’edifici es construeix sobre uns terrenys municipals de forma triangular i amb una superfície 1600 m2. La parcel•la limita al sud amb el col•legi Maristes, i al nord i a l’oest amb els carrers Pintor Fortuny i Calderon de la Barca. El centre educatiu oferirà un màxim de 141 places distribuïdes en 8 grups: 1 de 8 nens i nenes de fins a 1 any, un altre grup per a 13 nens i nenes d’entre 1 i 2 anys i 6 grups més per a un total de 120 infants d’entre 2 i 3 anys. L’edifici té una superfície construïda de 856 m2 en una única planta, amb 8 aules exteriors de 60 m2 que inclouen dormitori i vestidors. Aquestes aules donaran a un pati de 535 m2. L’equipament també comptarà amb cuina, una gran aula polivalent de 100 m2 i un espai reservat per guardar els cotxets, a part de l’apartat destinat a administració i espais per a professors. El cost de l’obra és d’1,1 milions d’euros i la inauguració del nou equipament està prevista per al darrer trimestre d’aquest any.