Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de la zona esportiva municipal L’equipament, que es construeix al barri 25 de Setembre i que gestionarà Duet Sports, es podria inaugurar al Nadal de 2009. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de la zona esportiva municipal

L’equipament, que es construeix al barri 25 de Setembre i que gestionarà Duet Sports, es podria inaugurar al Nadal de 2009.
En aquests moments ja s'han iniciat els treballs de construcció de la nova zona esportiva municipal del 25 de Setembre. El nou complex ocuparà una superfície de 4.215 m2 dels 23.000 m2 que actualment té el parc. A la primera planta del complex hi haurà un restaurant, una zona de fitness i 3 sales per a activitats dirigides. A la planta de sota s’hi ubicarà una piscina de 25 x 12,5 m, la zona d’aigües termals, saunes i spas, sales i consultoris d’estètica, 2 sales d’activitats dirigides i els vestidors. Les dues últimes plantes subterrànies seran d’aparcaments amb un total de 166 places de les quals 120 s’assignaran als veïns del barri. A l’espai entre l’edifici i la via del tren s’hi construiran 4 pistes de pàdel. Les obres impliquen la retirada de 78 arbres de l’espai on s’ha de construir el complex esportiu. L'objectiu és que es trasplantin tots els arbres que sigui possible i els que no se substituiran per nous d’un diàmetre de tronc d’entre 25 i 30 cm fins arribar a un total de 90 arbres.
El cost del projecte és de 5 milions d’€ i el termini d’execució de les obres de 2 anys.

Més informació