Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'accés de vianants a la zona de Cova Solera Les actuacions han de garantir l'accés al polígon per la C-1413. L'Ajuntament de Rubí assumeix el 60 % del cost de les obres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres d'accés de vianants a la zona de Cova Solera

Les actuacions han de garantir l'accés al polígon per la C-1413. L'Ajuntament de Rubí assumeix el 60 % del cost de les obres.
Aquesta setmana s'han iniciat les obres de millora de la mobilitat a la zona de la rotonda de Cova Solera mitjançant la construcció d’un pas de vianants entre la vorera de la C-1413 i el pont de l’avinguda Cova Solera.

Entre les actuacions previstes hi ha la col·locació d’un pas de zebra amb un semàfor amb polsador manual, dos passos per a minusvàlids i la construcció d’una passarel·la que unirà la vorera amb el pont. Altres actuacions consistiran en la reparació i neteja de les arquetes de pas i la vorera, la perllongació de la vorera existent i treballs de desbrossament i compactació del terreny.

Aquestes obres, que faciliten l’accessibilitat dels vianants a la zona i que suprimeixen les barreres arquitectòniques, tenen un cost d’uns 20.600 €, el 60 % del qual anirà a càrrec de l’Ajuntament de Rubí i la resta per part de la Generalitat de Catalunya. Es preveu que les obres finalitzin a finals de la primera setmana de febrer.

Més informació