Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les jornades de portes obertes de les escoles per al curs 2013-2014 La majoria dels instituts organitzen la sessió al març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les jornades de portes obertes de les escoles per al curs 2013-2014

La majoria dels instituts organitzen la sessió al març.
Els centres escolars de la ciutat inicien les seves jornades de portes obertes al llarg del pròxim mes de febrer, durant el qual les famílies, que tinguin fills/es que comencin el pròxim curs 2013-2014 un nou cicle educatiu, poden anar als centres per conèixer els projectes educatius que cada escola desenvolupa, així com les instal·lacions escolars amb què compta cada centre. Actualment, el Departament d’Educació de la Generalitat encara no ha fet públic el calendari de les preinscripcions, però com està a prop la data en què habitualment ho comunica, amb les trobades amb els responsables dels centres les famílies poden començar a escollir l’escola per quan es pugui formalitzar.

Són els centres concertats Regina Carmeli i Balmes els que inicien aquestes trobades el pròxim 2 de febrer de 10 a 13 h, mentre que la primera de les jornades del centres públics d’Educació Primària serà a l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer el pròxim 19 de febrer a les 15.15 h, i les següents les escoles Rivo Rubeo (20 de febrer a les 17 h), 25 de setembre (21 de febrer a les 15.10 h) i Ramon Llull (21 de febrer a les 16.45 h). Les darreres jornades del mes de febrer seran les de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat i el Liceu Politècnic (23/2) i les escoles Ca n’Alzamora i Joan Maragall (28/2). La resta de centres de primària públics i concertats organitzen la jornada els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de març, excepte el Patronat Ribas on s’ha de concertar amb el centre.
També a finals de febrer, s’organitza la primera de les jornades dels instituts públics pel cicle de secundària, el Torrent dels Alous (27/2), i al març la resta, mentre que les escoles bressol municipals faran les jornades de portes obertes a l’abril, i la resta d’escoles municipals el 15 de març a a les 19 h la de Música i s’ha de reservar cita prèvia per l’Escola d’Art.

Podeu consultar el llistat complet a la pàgina web d’Educació.