Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions per al Programa d’activitats físiques per a dones i gent gran a l’estiu Les activitats es fan al Pavelló de Can Rosés en diferents horaris i grups. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comencen les inscripcions per al Programa d’activitats físiques per a dones i gent gran a l’estiu

Les activitats es fan al Pavelló de Can Rosés en diferents horaris i grups.
El període de preinscripcions per al programa d’activitats per a dones i gent gran d’aquest estiu 2010 s'ha iniciat aquesta setmana. Aquest programa proposa diferents activitats esportives per persones que vulguin practicar-ne un esport suau, com ara gimnàstica, dansa del ventre (només per a dones menors de 60 anys), balls llatins i balls en línia. Els horaris seran de 8.30 a 9.15 h i de 19 a 19.45 h per als dos grups de dones menors de 60 anys que s’ofereixen i de 9.15 a 10 h i de 18.15 a 19 h pels dos grups de persones majors de 60 anys. Totes les sessions es faran al Pavelló de Can Rosés, els dilluns, dimarts i dijous des de l’1 al 23 de juliol.

A més, els dies 14 i 23 de juliol s’han organitzat dues sortides, la primera serà per fer una passejada pels voltants de la ciutat, que durarà unes dues hores i es farà al matí i a la tarda, i la segona una excursió a la platja amb tots els grups de gent gran i dones.

Les inscripcions per participar en aquest programa d’activitats, que tenen un cost de 23 € per a dones de fins a 60 anys i de 12 € per a la gent gran de més de 60 anys, es poden fer a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c/Joaquim Blume, s/n, Escardívol, tel. 93 588 82 07), de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h i divendres de 9 a 13 h.