Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions per a les activitats culturals trimestrals de l’Ateneu de Rubí Després de la Setmana Santa s’iniciaran nous cursos, tallers i exposicions, tot i que per a aquests dies hi ha una programació especial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les inscripcions per a les activitats culturals trimestrals de l’Ateneu de Rubí

Després de la Setmana Santa s’iniciaran nous cursos, tallers i exposicions, tot i que per a aquests dies hi ha una programació especial.
L’Ateneu de Rubí obre el període d’inscripcions, fins al 21 d’abril, per a les activitats que organitza cada trimestre. Tot i que les activitats començaran després de passades les vacances de Setmana Santa, per a aquest període de vacances, l’Ateneu ha programat, de forma especial, un taller de Mandalas pel dilluns 18 d’abril, un de Manualitats: “Fes el teu punt de llibre” pel dimarts 19 d’abril i una sessió de jocs de taula pel dimecres 20 d’abril. Totes aquestes activitats seran de 17 a 20 h.

Per a aquest nou trimestre, l’Ateneu ha programat una vintena d’activitats entre els tallers trimestrals, els microtallers, els tallers al telecentre, les activitats recreatives i les exposicions d’artistes locals, que començaran a partir del 26 d’abril.

En el cas dels tallers trimestrals, hi ha un dedicat als infants de 6 a 12 anys sobre expressió corporal, que es farà dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 h, mentre que la resta són específics per a adults amb temàtiques com la dansa del ventre, la grafologia, l’anglès, les converses literàries i els balls de saló tropicals. Tots es fan en diferents dies a partir de les 19 h i tenen una hora de durada.

Altres activitats adreçades als infants són sessions de jocs de taula els divendres i dissabte de 17 a 20 h, en les que poden participar les persones adultes, i tallers de papiroflèxia, arts plàstiques i elaboració de mòbils decoratius per a nens i nenes a partir de 5 anys en diferents dissabtes de 17 a 19 h, a més d’un taller de percussió per a petits i grans i un itinerari cultural al Museu Vallhonrat.

Pel que fa al telecentre, s’han programat tallers breus de dos dies de durada sobre navegació a internet, full de càlcul, preparar les vacances per internet i una xerrada sobre el món Linux.
Altres activitats breus amb una durada de 4 ó 5 sessions seran els microtallers d’activitats aeròbiques i de pintura i arts plàstiques i un cicle de xerrades per a preparar les vacances per a tots.

Per acabar, les exposicions d’artistes local d’aquest trimestres seran la de Joan Bailles, del 2 de maig al 12 de juny i la de Pep Borràs, del 14 de juny al 3 de setembre.

Més informació: Ateneu Municipal C. Xile, 1-3, 08191 Rubí, tel. 93 588 74 73, a/e: ateneu@ajrubi.cat, de dilluns a dissabte de 16 a 22 h.