Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions pel curs de directors/es en activitats de lleure infantil i juvenil La primera sessió del curs, que es durà a terme a l’Espai Jove Torre Bassas, tindrà lloc el 22 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les inscripcions pel curs de directors/es en activitats de lleure infantil i juvenil

La primera sessió del curs, que es durà a terme a l’Espai Jove Torre Bassas, tindrà lloc el 22 de desembre.
Aquest dilluns comencen les inscripcions per a participar al curs de directors i directores en activitats de lleure infantil i juvenil que ha organitzat el Comissionat d’emancipació juvenil de l’Ajuntament de Rubí. Les inscripcions es poden fer a partir de les 16h a la Torre Bassas, l’equipament on es duran a terme les sessions.

El curs s’adreça a aquelles persones amb el títol de monitor/a que vulguin aprofundir en el lleure infantil i juvenil, així com a persones amb experiència en aquest àmbit que treballen de forma voluntària o professional i que ocupen diferents càrrecs de responsabilitat en activitats i/o entitats d’educació en el temps lliure.

L’objectiu del curs és que els participants adquireixin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar com a directors/es en un centre de lleure.

Per a poder realitzar el curs cal complir, com a mínim, una d’aquestes tres vies: tenir el títol de monitor/a; tenir més de 23 anys, certificar experiència en el camp del lleure infantil o juvenil (mínim de 3 anys) i tenir el títol de batxillerat o d’un cicle formatiu de grau superior; o disposar del títol de tècnic/a superior en animació sociocultural –Grau Superior– o d’algun dels següents graus (educació infantil, educació primària, educació social, pedagogia o ciències de l’activitat física i de l’esport).

El curs, que s’iniciarà el 22 de desembre, es dividirà en 3 etapes: una de lectiva, una altra de pràctiques i una darrera en la qual s’elaborarà una memòria del període de pràctiques i un projecte d’acció educativa aplicat a l’educació en el temps lliure amb infants i joves.

El curs es durà a terme els dies 22, 23, 24*, 27, 28, 29, 30* i 31* de desembre i els dies 2, 3, 4, 5*, 12*, 13, 19*, 20, 26* i 27 de gener. L’horari serà de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h, excepte els dies marcats amb un asterisc, que només hi haurà classe al matí.