Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions del nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar” La primera de les caminades de la primavera es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les inscripcions del nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar”

La primera de les caminades de la primavera es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi.
Avui dia 12 d’abril, després de les vacances de Setmana Santa, l’Ajuntament de Rubí obre un nou període d'inscripcions gratuïtes pel nou cicle de caminades 2010 “Per fer salut, surt a caminar”, una activitat que el consistori organitza a la primavera i a la tardor per diversos indrets dels voltants de la ciutat amb l’objectiu que la ciutadania conegui rutes i itineraris propers on poder practicar un exercici suau i alhora saludable.

Durant la primavera, la primera de les sortides es farà el mateix dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, i la resta el 30 d’abril i els dies 7, 14 i 21 de maig. Totes les sessions són els divendres de 18 a 20 h. Les inscripcions es poden fer fins al 21 d’abril.

Mentre que al cicle de tardor, el període d’inscripcions serà del 20 al 29 de setembre i es faran tots el divendres (1, 8, 15, 22 i 29) del mes d’octubre en horari matinal, de 9.30 a 11.30 h.

Per practicar aquestes caminades pels voltants de la ciutat amb seguretat, es recomana portar roba i calçat adequat, fer exercicis d’escalfament a l’inici i d’estiraments en acabar, beure aigua abans, durant i després de l’exercici, escollir un lloc segur per caminar, i controlar el ritme i durada de l’activitat, entre d’altres qüestions.

Les places per participar a l’activitat són limitades i les inscripcions es poden fer durant els dies indicats a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c. Joaquim Blume, s/n, Tel. 93 588 82 07) en horari de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres, de 9 a 13 h.