Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les actuacions de senyalització horitzontal dins el projecte Barris al dia La majoria dels treballs es faran en horari diürn per minimitzar les afectacions al trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comencen les actuacions de senyalització horitzontal dins el projecte Barris al dia

La majoria dels treballs es faran en horari diürn per minimitzar les afectacions al trànsit
Les actuacions d’actualització i manteniment de senyalització horitzontal programades dins el projecte Barris al dia s’iniciaran la matinada de diumenge a dilluns. Els treballs inclouen, entre d’altres, el repintat de passos de vianants, línies de carrils, senyals de cediu el pas i places d’aparcament.

Bona part de les actuacions es realitzaran en horari nocturn per tal de minimitzar la seva afectació al trànsit. No serà així en el cas de la senyalització de places d’aparcament, que es farà durant el dia perquè és quan es preveu que estiguin menys ocupades.

Les obres afecten els districtes 1, 4, 5 i 6 de la ciutat i tenen un cost total de 24.348 euros. La data de finalització prevista és el 13 de desembre.

El projecte Barris al dia forma part del Paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013 i està pressupostat en 400.000 euros, repartits a parts iguals entre els sis districtes de Rubí.