Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els actes de commemoració del centenari de la Policia Local El dia 25 es celebra una interessant activitat per escolars relacionada amb l’educació viària a La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen els actes de commemoració del centenari de la Policia Local

El dia 25 es celebra una interessant activitat per escolars relacionada amb l’educació viària a La Sala.
Ja s'han iniciat els actes de commemoració de l’aniversari de la Policia Local de Rubí que enguany fa cent anys. Com a obertura d’aquesta celebració el cos ha organitzat una activitat popular que consisteix en exhibicions i demostracions. Tindrà lloc dissabte 20 de novembre a la Rambla del Ferrocarril, on des de les 10 fins a la 13, els ciutadans es podran apropar a la Policia Local.

Està previst que durant aquest acte es portin a terme exhibicions de la Unitat Canina del cos local, a la que també participaran els agents de la Policia Local de Sant Boi. A més es farà una exposició de vehicles policials i es donarà tot tipus d’informació relacionada amb el cos. També es farà una exhibició de defensa policial.

D’aquesta manera comença un programa d’activitats que es perllongarà fins al dia 30 de novembre, quan es farà l’acte institucional de reconeixements de les actuacions policials més destacades dels dos darrers anys. Entre activitats esportives o xerrades per a la gent gran, dijous 25 de novembre es realitzarà una sessió per a adolescents i joves relacionada amb l’educació viària. Es tracta del Road Show, una proposta organitzada amb la col·laboració de Mutual de Conductors, la Policia Local i el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament.

El Road Show no és una activitat d’educació viària a l’ús, sinó una representació molt més propera al públic al que va dirigit, alumnes de 4rt d’ESO de diferents centres educatius de la ciutat. Consisteix en explicar-los els riscos d’un accident de trànsit, però sense un esperit de censura, més aviat mirant d’influir en els seus sentiments i amb un to constructiu. L’acte tindrà lloc dijous 25 al Teatre La Sala a partir de les 12 del migdia.

Nota: S’adjunta programa complet d’actes que també es poden consultar a www.rubi.cat/policia