Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen a instal·lar-se els bancs de colors a les grades del nou amfiteatre del Castell Els treballs duraran aproximadament una setmana, durant la qual no es podrà estacionar en una banda del carrer de Santa Teresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen a instal·lar-se els bancs de colors a les grades del nou amfiteatre del Castell

Els treballs duraran aproximadament una setmana, durant la qual no es podrà estacionar en una banda del carrer de Santa Teresa.
Ja s’han començat a instal·lar els bancs de colors de les grades del nou amfiteatre del Castell, un projecte finançat pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

Aquestes estructures prefabricades requereixen un transport especial per ser traslladades fins al recinte d’obra, degut a les seves grans dimensions. Per facilitar l’accés dels tràilers que han de transportar aquests elements prefabricats fins a la zona on s’han d’instal·lar, fins al proper 16 de novembre no es pot estacionar al lateral dret del carrer de Santa Teresa, en direcció al Castell. Agents de la Policia Local acompanyen aquests vehicles de gran tonatge al seu pas per Rubí, regulant el trànsit quan és necessari.

Un cop s’hagin col·locat els bancs de colors, es farà la instal·lació de l’enllumenat a la zona de l’amfiteatre. Pel que fa a l’Arborètum, es col·locarà el sistema de reg i, posteriorment, tindrà lloc la plantació de l’arbrat, possiblement a finals de novembre.