Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença Rubifolk 2008, el Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí 5 grups han estat convidats a participar a la 8a edició que es tancarà el diumenge 6. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença Rubifolk 2008, el Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí

5 grups han estat convidats a participar a la 8a edició que es tancarà el diumenge 6.
La rebuda dels participants i la inauguració de l'espectacle es va fer dimarts, 2 de juliol. Per al dimecres 3 de juliol, amb motiu de l’actuació d’un dels grups convidats al Rubifolk, l’Indonesian Dance Laboratory a partir de les 22 h a la plaça del Doctor Guardiet, està prevista la compareixença de l’ambaixador de la República d’Indonèsia cap a les 21.45 h.

Per a aquesta edició, l’Esbart Dansaire, entitat que organitza aquest festival amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí, ha convidat, a part dels participants indonesis, a quatre grups més: el Grup Folklòric de Sant Josep (Eivissa), Ivane Javakhishvili Tblisi State University (Geòrgia), Sbandieratori Dei Rioni Di Cori (Itàlia) i Jedinstvo (Sèrbia).

Al llarg de tots els dies hi haurà diversos espectacles i concerts, tallers de danses per a infants, animacions i múltiples exhibicions a càrrec dels grups convidats a diferents carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles es poden adquirir a la Botiga de Rubí, d’11 a 14 h i de 17 a 22 h.