Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la tercera fase de les obres de renovació del clavegueram al passeig de la Riera A partir de dimecres es permetrà l’accés des de la rotonda de la carretera de Terrassa als treballadors de BBraun. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença la tercera fase de les obres de renovació del clavegueram al passeig de la Riera

A partir de dimecres es permetrà l’accés des de la rotonda de la carretera de Terrassa als treballadors de BBraun.
Aquesta setmana, Sorea iniciarà la tercera fase de les obres de clavegueram del passeig de la Riera, que van començar el passat mes de setembre arran d’un esvoranc al paviment de la zona, que va fer detectar que un tram de la xarxa necessitava reparacions.

La tercera fase de les obres afectarà al passeig de la Riera amb el carrer Conflent, la qual cosa permetrà deixar accessible el pg. de la Riera des de la rotonda de ctra. de Terrassa. Durant el temps que durin les obres, aproximadament unes dues setmanes, estarà permès l’accés des de la rotonda només per als vehicles dels treballadors de BBraun que vulguin accedir al seu aparcament. La resta de trànsit rodat haurà de continuar accedint al pg. de la Riera des del carrer Conflent com s’està fent actualment.