Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la instal·lació dels mòduls provisionals de l’escola del carrer Mallorca 75 alumnes de P3 iniciaran el curs en setembre i, paral·lelament, es construirà, en un terreny proper, l’edifici definitiu de l’escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença la instal·lació dels mòduls provisionals de l’escola del carrer Mallorca

75 alumnes de P3 iniciaran el curs en setembre i, paral·lelament, es construirà, en un terreny proper, l’edifici definitiu de l’escola.
Les obres per la instal·lació de mòduls provisionals a l’escola del carrer Mallorca ja han començat. En aquest moment s’està executant la cimentació, és a dir, la preparació del terreny per a la col·locació dels mòduls que es faran servir durant aquest curs, mentre no estigui construït el nou centre. Les obres van començar a mitjans de juny i han d’estar enllestides abans del dia 7 de setembre, que és la data assenyalada per al començament del curs escolar. Després s’iniciaran les obres del edifici definitiu que es construirà en un terreny proper. En tot cas, al menys, un grup d’alumnes ja hauran començat el curs a les instal·lacions provisionals.

En un termini de menys de dos mesos, l’espai on ara es realitzen els treballs acollirà els tres mòduls amb els que s’estrenarà el dotzè centre de primària públic de la ciutat. En aquest primer curs, 75 alumnes de P3, dividits en tres grups, utilitzaran aquestes instal·lacions. Al mateix temps, s’executaran les obres del centre definitiu situat a prop de la ubicació actual dels mòduls i que està previst que finalitzin durant l’any 2011.

La previsió és que el centre estigui a ple rendiment pel curs 2011-2012. La nova escola tindrà capacitat per 450 alumnes de tot el cicle de primària. L’edifici definitiu es construirà en uns terrenys de 7.211 m2 amb un pressupost total de 5.6 milions d’euros. L’escola del carrer Mallorca és una de les principals novetats del curs 2010-2011.

A banda del nou centre del carrer Mallorca que començarà a funcionar en mòduls provisionals, al setembre, coincidint amb l’inici del nou curs també s’estrenarà l’escola bressol Sol, Solet al seu nou emplaçament, al edifici de El Bullidor. En aquest centre també s’estan desenvolupant treballs, tot i que en aquest cas es tracta de l’adequació del pati. Els interiors ja han estat adaptats i abans del setembre es farà el mateix amb l’exterior. La inauguració d’aquesta nova escola bressol s’ha previst per al 10 de setembre a les 18 h. L’alcaldessa, Carme García, acompanyarà els docents, pares, mares i nous alumnes del centre en un acte que servirà perquè tothom pugui conèixer les noves instal·lacions. El curs en els centres de 0-3 anys, començarà el dilluns següent a l’acte inaugural, el 13 de setembre.