Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la festa!!!! L’alcaldessa fa un reconeixement pels 25 anys de vida de Flor de Neu i Corimbo a la recepció d’entitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comença la festa!!!!

L’alcaldessa fa un reconeixement pels 25 anys de vida de Flor de Neu i Corimbo a la recepció d’entitats.
L'alcaldessa, Carme García, ha lliurat durant la recepció de Festa Major a les entitats una placa commemorativa pels 25 anys d’existència de les entitats locals Flor de Neu i Corimbo. La presidenta de l’escola de sardanes, Judit Pérez, i dues representants del grup teatral, han estat les encarregades de rebre el reconeixement. Durant la trobada, a la que han estat convidades les 321 entitats locals, l’alcaldessa també ha tingut paraules d’agraïment per al guanyador del cartell de Festa Major, Miquel Méndez, i els dos finalistes, Gerard Ordóñéz i Marcos Toledano.

Aquesta activitats, la primera de la Festa Major, s’ha avançat un dia respecte anys anteriors a petició de la Taula de Cultura Popular i Tradicional, per evitar que les entitats haguessin de triar entre participar a la recepció o al Seguici que coincidia en el temps. El Seguici és el primer acte oficial de Festa Major i s’iniciarà a la nova plaça del carrer Calderon de la Barca a les 18.30 h, i finalitzarà a les 20.30 h a la plaça de l’Ajuntament on l’actor Joan Pera farà el Pregó de Festa Major i l’alcaldessa donarà la Festa per iniciada de forma oficial.

Futbol i bandera Gai

El passi a la final de la selecció espanyola de futbol després de vèncer en semifinals a la selecció russa, ha comportat que la regidoria d’esports hagi decidit incloure una nova activitat als carrers de la ciutat, coincidint amb al Festa Major. El diumenge 29, a les 20.30 h, s’instal•larà a la plaça de la Sardana una pantalla gegant i 500 cadires per poder veure el partit de la final entre les seleccions espanyola i alemanya.

Un dia abans, demà dissabte, 28 de juny, dia de la commemoració de l’orgull gay (o dia de l’alliberament de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals –LGBT-), el balcó de l’Ajuntament lluirà la bandera gay. La decisió s’ha pres aquesta setmana en junta de govern, a proposta dels grups municipals del PSC, ERC, ICV-EUiA i ACR, i passarà en forma de moció al Ple municipal que se celebrarà el dijous 3 de juliol.