Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la Campanya de vacunació de la grip L’Ajuntament organitza una xerrada per informar als grups de risc què cal fer en aquests casos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comença la Campanya de vacunació de la grip

L’Ajuntament organitza una xerrada per informar als grups de risc què cal fer en aquests casos.
Amb l’arribada de la tardor, s’ha iniciat una nova Campanya de vacunació per evitar els efectes de la grip que cada any afecta a la gent gran, a dones embarassades, a adults i infants amb malalties cròniques, a professionals de la salut, entre d’altres col·lectius.

Per tal d’informar a aquests grups de les mesures adients a tenir en compte en cas de patir aquest virus, l’Ajuntament de Rubí organitza el pròxim 18 d’octubre la xerrada “Arriba la grip, què hem de fer?”, en col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa.

La conferència, que vol oferir pautes als usuaris i usuàries per saber diferenciar la grip d’un refredat, què es pot fer per millorar els símptomes de la grip, si és necessària la vacuna i quan cal anar al metge, serà oferta per Cristina López i Montse Cabero, infermeres d’Atenció Primària al CAP Sant Genís de la ciutat.

La xerrada serà presentada per la regidora de Cohesió social i Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez, a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler a les 17 hores.