Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la 2a fase del procés participatiu del POUM Els interessats en participar en aquesta fase de debat ja es poden inscriure als diferents tallers programats a l'octubre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença la 2a fase del procés participatiu del POUM

Els interessats en participar en aquesta fase de debat ja es poden inscriure als diferents tallers programats a l'octubre.
L’Ajuntament de Rubí posa en marxa fins a mitjans d’octubre la segona fase del procés participatiu del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb l’objectiu d’aconseguir la màxima participació ciutadana. Aquest document que es debat ara defineix, de forma inicial, i a partir de les aportacions fetes per la ciutadania, les entitats, els grups polítics locals i l’equip redactor del POUM, com ha de créixer Rubí i quins equipaments i serveis necessitarà la ciutat en els pròxims 12 anys i a on s’hauran d’ubicar.

Aquesta segona fase es divideix en dues parts: per una banda, sessions informatives (de l'1 al 6 d'octubre); i per l’altra, sessions de debat a través de tallers i correus electrònics (del 9 al 17 d'octubre).

Les sessions informatives tindran lloc de l’1 al 6 d’octubre i es presentarà el document inicial del POUM als diferents participants mitjançant tallers territorials. Es tracta d'una fase informativa, de consulta i enteniment de les propostes que posteriorment s’han de debatre i tractar als tallers. Aquests tallers informatius es faran:
oDilluns 2 d´octubre – Taller territorial a l´IES La Serreta a les 19 h.
oDimarts 3 d´octubre- Taller territorial al CEIP Maria Montessori a les 19 h.
oDimecres 4 d´octubre- Taller territorial CEIP Joan Maragall a les 19 h.
oDijous 5 d´octubre- Taller entitats generals a l´edifici Rubí+D a les 19 h.
oDivendres 6 d´octubre – Taller Pla Estratègic/Urbanisme a l´edifici Rubí+D a les 19 h.

Pel que fa als tallers de participació i de debat, aquests tindran lloc del 9 al 17 d’octubre:
● Àmbit territorial: 3 tallers dividits en dos grups; un d’ells per a entitats veïnals i l’ altre per a ciutadans a títol individual (9, 10 i 16 d’octubre)
● Àmbit sectorial: un taller dividit per a entitats no veïnals i un altre grup dins d’aquest taller per a professionals de l’urbanisme, empresaris, comerciants i la resta de sectors econòmics integrats al Pla Estratègic (17 d’octubre)
oDilluns 9 d´octubre- Tallers a/b territorials a l´IES La Serreta a les 19 h.
oDimarts 10 d´octubre- Tallers a/b territorials al CEIP Maria Montessori a les 19 h.
oDilluns 16 d´octubre- Tallers a/b territorials al CEIP Joan Maragall a les 19 h.
oDimarts 17 d´octubre-Taller entitats generals a l´edifici Rubí+D a les 19 h.
oDimarts 17 d´octubre-Taller Pla Estratègic/Urbanisme a l´edifici Rubí+D a les 19 h.Els interessats en participar en aquesta 2a fase de debat sobre el POUM ja es poden inscriure:
- trucant al servei de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Rubí, tel. 93 699 90 68 en horari de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h; i divendres, de 9 a 15 h.
- enviant un correu electrònic amb les seves dades personals i el taller al que es vol assistir a imaginarubi@ajrubi.es o bé imaginarubi@ajrubi.cat. Aquests correus també serviran perquè els ciutadans que ho desitgin facin arribar les seves propostes.
La inscripció es tancarà el dia abans a la data del taller.

Per a més informació, es pot consultar l’adreça www.e-consensus.org/rubi, on hi ha tota la documentació produïda a la primera fase, així com la que vagi sorgint a partir d’ara.

Més informació