Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el termini d'inscripció per als Jocs Esportius Escolars Catorze entitats locals col·laboren amb l’Ajuntament de Rubí per oferir aquestes activitats esportives. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comença el termini d'inscripció per als Jocs Esportius Escolars

Catorze entitats locals col·laboren amb l’Ajuntament de Rubí per oferir aquestes activitats esportives.

Ja ha començat el termini per formalitzar les inscripcions als Jocs Esportius Escolars. L’oferta per aquest curs és d’onze disciplines esportives. La col•laboració entre l’Ajuntament i catorze entitats locals fa possible aquest ampli ventall d’activitats. Durant el darrer curs més de 1.400 escolars han participat en aquest jocs.

L’objetiu dels Jocs Esportius Escolars és que els nois i les noies tinguin la possibilitat de practicar esport dins del seu entorn habitual. En general, els participants fan entre dues i tres hores d’entrenament per setmana, a les que s’han d’afegir les de competició setmanal. Aquest programa està dividit en dos. D’una banda, els Jocs Esportius Escolars, pròpiament, que estan destinats a alumnes de primària dels sis al onze anys. D’altra banda, les lligues esportives per a joves, dirigits als alumnes de secundària dels dotze als divuit anys.

Com fer les inscripcions

Els interessats poden demanar informació al seu centre escolar, a través, dels professors d’educació física o del AMPA i també a l’Oficina dels Jocs Escolars, ubicada a l’Escardivol. L’horari d’atenció al públic d’aquesta oficina és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, divendres de 9 a 13 h. El telèfon d’atenció per aquestes consultes és el 93 588 72 73.

Documentació necessària

Els interessants en fer les inscripcions han de presentar al termini indicat el full d’inscripció complimentat, dues fotografies de carnet, una còpia del DNI o del llibre de família i una còpia de la tarja de la Seguretat Social.

Balanç del curs 2009-2010

Durant el darrer curs, 1.404 alumnes van participar als Jocs Esportius Escolars. El futbol 7 va ser la disciplina més practicada. De fet dos de cada deu participants als Jocs, van jugar a futbol 7. El bàsquet i la gimnàstica esportiva completen la terna preferida pels esportistes més joves. Pel que fa al gènere dels participant, més d’una tercera part dels esportistes van ser noies.

Els més participatius van ser, precisament, els més menuts. Dels 1.404 participants, 619 pertanyien a la categoria prebenjamí, la dels més petits.