Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Espai Jove Torre Bassas Un centenar de persones van passar per l’equipament municipal, que va reobrir les seves portes el passat dimecres, per celebrar la festa de la Castanyada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comença el curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Espai Jove Torre Bassas

Un centenar de persones van passar per l’equipament municipal, que va reobrir les seves portes el passat dimecres, per celebrar la festa de la Castanyada.
Aquesta tarda s’inicia el curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil que organitza el Comissionat d'Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Rubí a l’Espai Jove Torre Bassas, després que dimecres es reobrís aquest equipament, tancat durant dos anys per obres de rehabilitació.

El curs, de 100 hores lectives i 175 de pràctiques, es realitzarà de forma intensiva fins el 29 de novembre. Un total de 25 joves s’han inscrit al curs.

Reobertura festiva
El passat dimecres, 31 d’octubre, l’Espai Jove Torre Bassas va tornar a l’activitat tot celebrant la festa de la Castanyada. Un centenar de persones van passar per l’equipament municipal al llarg de tota la tarda.

La Torre Bassas va acollir la inauguració d’una exposició col·lectiva multidisciplinar d’artistes joves de Rubí, amenitzada per l’actuació del DJ rubinenc Joel Rèquiem, de l’associació Rubeat; l’actuació dels Bboys del col·lectiu de breakers de Rubí i els concerts dels grups de joves rubinencs Gran Pueblo i Arrels de Hangg.

Les activitats no s’aturen
A banda de la festa de la Castanyada i del curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil, l’Espai Jove Torre Bassas ja té previstes altres activitats fins a finals d’any. Les més immediates són un taller de grafits artístics, que tindrà lloc els dies 7 i 9 de novembre, i la sessió “Joves emprenedors”, que es durà a terme el 16 de novembre.