Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com és la gent gran de Rubí? L’estudi 'Avi com et trobes' que s'ha fet al llarg de 3 anys revela que la majoria de gent gran són dones d’entre 81 i 85 anys que viuen soles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Com és la gent gran de Rubí?

L’estudi 'Avi com et trobes' que s'ha fet al llarg de 3 anys revela que la majoria de gent gran són dones d’entre 81 i 85 anys que viuen soles.
L'Ajuntament de Rubí ha presentat les principals conclusions del projecte “Avi com et trobes”, que s’ha fet al llarg de tres anys a la ciutat per conèixer la situació i condicions de vida familiars, relacionals, d’habitatge i de salut, de les persones majors de 75 anys que viuen soles de Rubí i que no són ateses per Serveis Socials. Les conclusions bàsiques de l’estudi presentat són que el grup majoritari al qual s’ha d’atendre són dones majors de 80 anys que viuen soles i que necessiten suport municipal en algunes de les tasques quotidianes (netejar, pujar escales, etc,). La majoria reben uns ingressos baixos (entre 300 i 600 € mensuals) per la qual cosa necessiten ajuda familiar i pública. Amb aquest projecte es pretén poder cobrir les necessitats de tota la gent gran de Rubí per tal que puguin desenvolupar-se amb autonomia en les seves activitats quotidianes i romandre en el seu domicili.

Més informació