Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Col·leccionisme i art tornaran a omplir els carrers del centre de la ciutat L’11ª Fira de Col·leccionisme, la 10ª Fira d’Art de Primavera i la 3ª Fira del Trasto se celebraran aquest diumenge 20 de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Col·leccionisme i art tornaran a omplir els carrers del centre de la ciutat

L’11ª Fira de Col·leccionisme, la 10ª Fira d’Art de Primavera i la 3ª Fira del Trasto se celebraran aquest diumenge 20 de maig.
L’11ª Fira de Col·leccionisme, la 10ª Fira d’Art de Primavera i la 3ª Fira del Trasto, que organitzen conjuntament l'Associació Sant Galderic i Els Amics del Col·leccionisme de Rubí, tindran lloc el proper diumenge, 20 de maig.

Com ja és habitual, a partir de les 10:00h, els artistes exposaran les seves obres de petit format, entre les quals hi haurà pintures, escultures i dibuixos, entre d’altres, a la plaça de Catalunya. Paral·lelament, els amants del col·leccionisme podran mostrar, intercanviar i vendre els seus articles a les parades que s’habilitaran al passeig de Francesc Macià.

Per tercer any consecutiu, es tornarà a organitzar la Fira del Trasto, que també s’instal·larà al passeig de Francesc Macià. Els participants, que han de tenir més de 16 anys o bé anar acompanyats d’un responsable, podran intercanviar, regalar o vendre a un preu simbòlic objectes que no vulguin i que estiguin en bon estat. Les inscripcions es poden fer, fins el 15 de maig, al Punt d’Informació Antiga Estació, ubicat al c/ Historiador Serra, s/n. El dia de la fira, els participants hauran de presentar-se a les 9:30h a la taula de l’organització, a la plaça de Catalunya, on se’ls assignarà un espai. En cas de necessitar-ho, cada participant haurà de portar la seva taula i cadires.

Els actes es completaran amb una jornada de portes obertes del Museu Etnogràfic Vallhonrat (entrada per la plaça de Montserrat Roig), que es podrà visitar de forma gratuïta de 10h a 14h, coincidint amb l’horari de les mostres.

A banda de visitar els diferents estands, l’alcaldessa, Carme García, també assistirà al lliurament del premi del concurs per a la imatge que representarà la 18ª Fira de Sant Galderic. L’acte tindrà lloc el mateix diumenge, a les 12:30h, a la plaça de Catalunya.