Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de la 16a edició del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català Aprenents i voluntaris comparteixen les seves experiències d’aquest curs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cloenda de la 16a edició del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català

Aprenents i voluntaris comparteixen les seves experiències d’aquest curs.
El passat dimecres 19 de juny es van trobar a l’Ateneu de Rubí els alumnes dels cursos de català i els participants al Voluntariat per la llengua per a celebrar plegats el final de curs.
A les 19 h, els aprenents i els voluntaris de la 16a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) van posar en comú les seves experiències i van comentar i compartir impressions. Després, i com en les darreres edicions, es va dur a terme el sorteig dels berenars, esmorzars o menús que ofereixen els establiments col•laboradors. Finalment, el regidor de Política Lingüística, Martí Pujol, i el director del CNL Terrassa i Rubí, Ferran Lozano, van reconèixer i agrair tant la tasca i compromís del voluntaris i l’interès i la implicació dels aprenents.

Cap a les vuit del vespre, voluntaris i aprenents es van trobar amb els alumnes dels cursos al pati de l’Ateneu, on alguns membres de l’entitat Foment de la Sardana van oferir un taller d’iniciació que va aplegar tothom en una gran rotllana.

Finalment, es van sortejar entre les persones assistents dues entrades de cinema i un xec regal de la llibreria El Racó, establiment col·laborador del VxL.