Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinefòrum per a alumnes dels IES sobre els subsaharians a la frontera de Melilla El documental “Inshallah Europa”, que tracta la situació dels subsaharians a Melilla, es projectarà a La Sala el pròxim 23 de novembre per als alumnes dels IES de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cinefòrum per a alumnes dels IES sobre els subsaharians a la frontera de Melilla

El documental “Inshallah Europa”, que tracta la situació dels subsaharians a Melilla, es projectarà a La Sala el pròxim 23 de novembre per als alumnes dels IES de Rubí.

Els alumnes dels IES de Rubí podran assistir el 13 de novembre a un cinefòrum sobre la migració que organitza l’ACNUR, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí.<br /><br />Es tracta de la projecció del documental “Inshallah Europa”, filmat l’any 2004 i que tracta sobre com viuen els subsaharians que intenten arribar a Europa saltant la tanca que envolta la ciutat de Melilla i que s’agrupen en campaments situats en territori marroquí a la muntanya, molt a prop amb la frontera espanyola.<br /><br />Aquest cinefòrum tindrà lloc el 13 de novembre, al teatre municipal La Sala (c. Cervantes, 126). Hi haurà dues projeccions, a les 12 h i a les 15 h.