Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc professores de l’Escola d’Art EDRA exposen la seva obra al Saló Art Shopping a París Aquest cap de setmana, les obres d’aquestes artistes es podran veure a la capital francesa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cinc professores de l’Escola d’Art EDRA exposen la seva obra al Saló Art Shopping a París

Aquest cap de setmana, les obres d’aquestes artistes es podran veure a la capital francesa
Cinc professores i artistes de l’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí exposen aquest cap de setmana algunes de les seves obres al Saló Art Shopping que celebra la seva 11a edició a París els dies 20 i 21 d’octubre de 2012. L’objectiu d’aquesta expedició és donar a conèixer el treball que es fa a l’escola en l’àmbit internacional.

Les cinc professionals Isabel Sabater (gravat), Gemma Miralles (gravat i disseny de vidre i ceràmica), Montse Fonts (ceràmica i vidre), Blanca Serrano (capsa d’artistes i joies) i Maije Alvarez (enquadernació artística) porten a la capital francesa algunes de les seves darreres creacions artístiques amb obres de ceràmica, vidre, gravat, collage i enquadernació artística. Les propostes creatives han pogut viatjar fins a París gràcies al patrocini de l’empresa catalana Esteva que des de fa uns anys aposta per aquest patrocini de l’art i que col•labora amb l’escola mitjançant un conveni de pràctiques.

En l’edició d’aquesta exposició d’art contemporani, que es farà al Carrousel del Louvre, participen més de 450 artistes i galeries de diversos països que presenten les seves obres i treballs a més de 10.000 visitants que acudeixen anualment a aquesta cita d’art.