Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc alumnes d’EDRA inicien pràctiques a empreses europees per primera vegada Els estudiants de l’Escola d’Art han estat becats per la Generalitat de Catalunya per fer aquestes estades laborals a Londres i Amsterdam. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cinc alumnes d’EDRA inicien pràctiques a empreses europees per primera vegada

Els estudiants de l’Escola d’Art han estat becats per la Generalitat de Catalunya per fer aquestes estades laborals a Londres i Amsterdam.
Per primera vegada des que es va crear l’ Escola d’Art i Disseny de Rubí Edra, cinc alumnes d’aquest centre, on es poden cursar Cicles formatius d’Arts Plàstiques i Disseny, faran estades pràctiques a dues empreses d’Europa. Els cinc estudiants, quatres del quals són rubinencs, han rebut beques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per poder fer aquestes estades que els permetin començar a relacionar-se amb el teixit professional europeu.

Tres dels alumnes, que han cursat el Cicle de grau superior de Projectes i Direcció d'Obres d'Interiorisme (PIDO), acaben de marxar a Holanda on estaran fins a mitjans del mes de novembre. Allà faran pràctiques en diversos estudis d’arquitectes. Dos d’alumnes, han rebut diverses mencions i premis durant els seus estudis al centre al llarg de l’any passat, com el premi “Pensar el mobiliari del futur” de la 8a edició Setmana de la fusta de La Garriga o el guardó en la categoria d’estudiants als Premis d’Arquitectura, Interiorisme i Disseny “Vivir con madera 2008”, organitzats per la Confederación Española de Empresarios de la Madera (Confemadera) i Arquinfad.

Els altres dos alumnes, que han cursat la formació en el Cicle de grau mitjà d'Arts Plàstiques i Disseny en Serigrafia Artística en l’Escola d’Art, faran les seves estades pràctiques a Londres fins a finals del mes d’octubre en tallers de serigrafia d’aquesta ciutat.