Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centenars de persones participen en la clausura de l’última jornada de la Xarxa cívica i solidària de Rubí Una trentena d’entitats de la ciutat comparteixen els seus projectes amb la població. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Centenars de persones participen en la clausura de l’última jornada de la Xarxa cívica i solidària de Rubí

Una trentena d’entitats de la ciutat comparteixen els seus projectes amb la població.
Centenars de rubinencs i rubinenques han passat per la plaça Doctor Guardiet per participar en l’acte de clausura de la darrera jornada de la Xarxa Cívica i Solidària, que l’Ajuntament ha organitzat durant el darrers mesos en diversos barris de la ciutat, per tal que la ciutadania conegui la tasca desenvolupada per les entitats i associacions de la Rubí i reforçar, així, les xarxes socials existents a la nostra ciutat.
En aquesta última sessió, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores, ha volgut compatir la jornada amb les entitats i associacions rubinenques que han participat, per poder aprofundir en les taques que desenvolupen pels barris de la ciutat.

Durant la jornada, 26 entitats solidàries, socials i veïnals han instal·lat parades amb informació de les seves activitats quotidianes i han ofert la possibilitat de participar en tallers, veure exposicions dels seus treballs i degustar menjars típics, entre d’altres propostes. Les entitats que han participat han estat l’AV El Pinar, Colla de Geganters del Pinar, Colla de Geganters del Teresa Altet, AV Portal de Ca n’Oriol, AV de Ca n’Oriol, AV Rubí 128, Esplai Riu Roig, Centre d’Educació Especial Ca n’Oriol, Y me llamo Perú, Brasil País Tropical, A mi lindo Ecuador, Associació Catalano Uruguaiana Los Botijas, Fundació Quetzal, Fundació Vicente Ferrer, Casal d’Amistat Catalano Cubà, Vida i Pau, Rubí Solidari, ACSPROSC, Associació Compartir, Creu Roja, AV 25 de Setembre, AV Les Torres, Entreveïns, Plataforma Hipoteca, AV Plana del Castell, CE l’Eixam, CRAC i AV Centre. També s’ha pogut conèixer les tasques que fan el Servei de Mediació de l’Ajuntament de Rubí i la Comissió d’Adolescència i el Consell dels Infants de la ciutat.

La jornada solidària ha comptat amb l’espectacle musical “La volta al món en 80 ritmes” a càrrec de la Cia. Babèlicus, qui també ha dinamitzat l’acte al llarg de la jornada fins a la seva clausura.

Emmarcada en la campanya municipal per fer una ciutat més cívica, la xarxa ha impulsat la participació de les entitats ciutadanes organitzades de Rubí, que treballen per a donar suport i promoure el civisme i la solidaritat veïnal, i està estudiant estendre la seva continuïtat en el temps amb noves sessions en altres indrets de la ciutat.