Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centenars de persones omplen els carrers en la rua de la Festa de Sant Antoni Tot i el canvi d’ubicació d’alguna de les activitats, la participació ha estat com edicions anteriors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Centenars de persones omplen els carrers en la rua de la Festa de Sant Antoni

Tot i el canvi d’ubicació d’alguna de les activitats, la participació ha estat com edicions anteriors.
Els carres de la ciutat han tornat a omplir-se de carrosses, carruatges i animals per participar en la rua que, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, organitza la Societat Sant Antoni Abat. En aquesta 154a edició de la festa centenars de rubinencs i rubinenques han volgut participar a la cercavila que ahir al matí recorria tota la ciutat, que obria per primera vegada el Cavaller d’honor de les gitanes de l’Esbart Dansaire de Rubí, per acabar amb la benedicció dels animals i la repicada final de la desena de bandes que van participar a la passejada.


Abans, els socis van participar a l’esmorzar del traginer que va tenir lloc a les noves instal·lacions del Club Petanca Les Torres, on també va participar l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, qui també va rebre la tarda anterior als membres de l’entitat organitzadora en la tradicional recepció que l’Ajuntament els hi ofereix per aquesta festa.

Algunes de les activitats han estat traslladades aquest any a altres equipaments, per la manca de seguretat de les instal·lacions del Casino, com el tradicional ball de la Societat que es va celebrar al pavelló del Col·legi Maristes. Tot i això, els representants de l’entitat estan satisfets de l’acolliment de la nova ubicació, ja que es van cobrir les 700 places amb que comptava l’espai on es va fer l’actuació de l’Orquestra La Principal de La Bisbal dissabte a la nit.