Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Cenizas y el edén', protagonitzada pel rubinenc Mikel Iglesias, es preestrenarà a Rubí el 19 d’abril La producció, que s’emetrà per internet a partir del 21 d’abril i en la qual també hi participen tres rubinencs més, està nominada als Celebrities Awards 2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Cenizas y el edén', protagonitzada pel rubinenc Mikel Iglesias, es preestrenarà a Rubí el 19 d’abril

La producció, que s’emetrà per internet a partir del 21 d’abril i en la qual també hi participen tres rubinencs més, està nominada als Celebrities Awards 2013.
La sèrie online Cenizas y el edén, protagonitzada pels actors rubinencs Mikel Iglesias –l’Ignasi de Polseres Vermelles–, Gisela Rosa i Manuel Rosa i en la qual també hi participa la rubinenca Alba Sánchez (maquillatge i perruqueria), es preestrenarà al Teatre municipal La Sala el 19 d’abril, dos dies abans de l’estrena oficial per internet. Aquesta producció amateur està nominada com a millor websèrie a la primera edició dels Celebrities Awards 2013, que es lliuraran el proper 9 de febrer a l’Auditori AXA de Barcelona.

Els protagonistes de la sèrie han presentat el projecte audiovisual a la Torre Bassas davant d’un públic juvenil molt entregat. El rubinenc Mikel Iglesias s’ha mostrat sorprès de l’expectació que està generant Cenizas y el edén: “M’he sorprès de veure com està anant tot el que envolta la sèrie. Va començar sent un projecte petit i ara fem rodes de premsa, presentacions, estem nominats als Celebrities Awards...”. Per la seva banda, el director de la websèrie, Dani Molina, ha explicat que engegar una producció d’aquestes característiques és complicat, però ha encoratjat els joves assistents a la presentació a fer realitat els seus somnis: “Que ningú us prengui la il·lusió perquè treballant amb ganes es pot aconseguir tot. Així vam començar nosaltres”.

Basada en fets reals
Cenizas y el edén explica la vida d’un jove camell a qui no li agrada exercir aquest ofici però que es veu abocat a fer-ho per subsistir a l’Espanya del segle XXI. Malgrat dedicar-se a vendre substàncies estupefaents, el protagonista sent compassió per aquells que es droguen. En una de les seves vendes nocturnes li passarà una cosa estranya: obtindrà un poder que farà que la seva vida canviï completament. Aquest poder li permetrà introduir-se al subconscient de qualsevol persona per obtenir les respostes que necessita. En un primer moment, utilitzarà aquesta nova habilitat per endinsar-se en un camí obscur, seguint venent droga i donant-se a conèixer com el “Mago”. Com a conseqüència d’aquest poder, policia, màfia i els seus amics plens d’enveja intentaran acabar amb ell, que de mica en mica veurà que està sol. El protagonista només aconseguirà canviar radicalment la seva forma de vida utilitzant aquest poder per fer el bé.

Ara per ara s’han enregistrat tres capítols de la primera temporada, que és previst que en tingui deu. Mikel Iglesias interpreta el protagonista de la sèrie quan aquest és jove. El seu personatge serà clau per explicar el perquè de moltes coses que passaran a la primera temporada. Richard Pazos (“Mago” de gran), Berta Brau (Esther), Óscar Cruz (Dante), la també rubinenca Gisela Rosa (Alejandra), Xavi Cortés (Colombia), Adam Ventura (Álex), Sergi Panes (Adrián) i Eric Zarauza (Mario), entre d’altres, encapçalen el repartiment d’actors.

A banda de la projecció a Rubí el 19 d’abril (properament s’explicarà com aconseguir les entrades), el dia 1 d’abril la sèrie també es preestrenarà a Castellbisbal, municipi on s’han gravat la majoria d’escenes de Cenizas y el edén.