Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Catorze joves rubinencs reben el reconeixement de l’Ajuntament per tenir les millors notes d’accés a la universitat Els alumnes han tret entre un 9,6 i un 8,8 a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Catorze joves rubinencs reben el reconeixement de l’Ajuntament per tenir les millors notes d’accés a la universitat

Els alumnes han tret entre un 9,6 i un 8,8 a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora d’Educació, Arés Tubau, han rebut als 14 estudiants de batxillerat que han tret els millors resultats acadèmics en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’aquest curs 2012-2013. Els alumnes, 8 dels quals són noies i 6 nois, han cursat els estudis als quatre instituts públics de Rubí on es pot cursar batxillerat (Duc de Montblanc, Estatut, JV Foix i La Serreta) i en l’únic centre concertat que l’ofereix (Col·legi Maristes Rubí) i han tret notes que van entre el 9,6 i el 8,8.

Amb aquest reconeixement públic, que s’organitza per primera vegada a la ciutat, el consistori vol “felicitar a la gent jove de Rubí pel seu esforç, amb què volen guanyar el seu present i el seu futur per poder ser líders de la seva vida”, ha dit Carme Garcia al grup d’alumnes, que han assistit acompanyats dels directors dels centres i de les seves famílies. L’alcaldessa ha recordat que “l’educació és una prioritat per a la nostra ciutat ja que la inversió en aquest àmbit no és només per ara sinó també pel futur, i amb aquest no es pot jugar” i ha encoratjat als joves a gaudir d’aquest “privilegi de poder estudiar allò que t’agradi per poder fer després de Rubí una ciutat millor”. Garcia ha agraït també la tasca dels professors i directors dels centres educatius i l’acompanyament de les famílies envers la formació dels joves. La majoria dels 14 joves seguiran la seva formació a la universitat en àmbits tan diversos com la Biologia, la Bioquímica, Ciències ambientals, Filologia anglesa o Magisteri, entre d’altres.

Per la seva banda, la regidora d’Educació ha assenyalat que “aquests bons resultats no són fruït de l’atzar sinó de l’esforç i el treball i que l’esforç a la vida té recompenses” i que ara es troben “al millor moment de la vida en el qual decidiran que han d’estudiar per formar part del futur de la ciutat”. Tubau ha felicitat als centres d’educació per la tasca que fan amb tot l’alumnat de la ciutat i a les famílies per ajudar a fer de Rubí una ciutat que educa.

Per acabar, els directors dels centres han agraït la iniciativa de l’Ajuntament amb els joves ja que aquesta suposa un recolzament en la seva tasca com a estudiants, i els alumnes han donat les gràcies a famílies i docents per estar al seu costat.

Aquest curs escolar, un total de 651 alumnes han cursat batxillerat a Rubí, 539 dels qual ho han fet als instituts públics, i 261 han fet el segon curs d’aquesta etapa. Un total de 131 alumnes que han cursat alguns dels batxillerats s’han presentat a aquestes proves que els ha de permetre accedir a la universitat el curs 2013-2014.