Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme Garcia visita a Montserrat Escayol el dia que es compleix el centenari del seu naixement Aquesta és la tercera dona rubinenca que va néixer al 1911. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme Garcia visita a Montserrat Escayol el dia que es compleix el centenari del seu naixement

Aquesta és la tercera dona rubinenca que va néixer al 1911.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha visitat a Montserrat Escayol per felicitar-la pels seus cent anys a la residència El Cel de Rubí, on viu des de fa un any i mig, i li ha lliurat un regal institucional. A més, la novena dona centenària de Rubí ha rebut també la felicitació i diversos obsequis dels seus familiars i dels seus companys i companyes de residència, on també viu Josefa Álvarez que va celebrar els seus cents anys fa una mica més d’un mes.

Montserrat Escayol, nascuda a Castellbisbal al 1911, es va traslladar a viure a Rubí al 1918 on ha viscut des de llavors i on es va casar i va néixer el seu fill. A més, Montserrat té dos néts i cincs besnéts. Aquesta dona participa de forma continuada en les diverses activitats que s’organitzen a la residència i té una vida social activa.