Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García rep els campions de la Copa Confederació d’Europa Els jugadors del Cent Patins han portat la copa a l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García rep els campions de la Copa Confederació d’Europa

Els jugadors del Cent Patins han portat la copa a l’Ajuntament
L’alcaldessa, Carme García, ha felicitat als flamants campions de la Copa Confederació d’Europa, disputada el passat cap de setmana a Suïssa. L’equip d’hoquei línia local, l’HCR Cent Patins, va aconseguir imposar-se a la final a l’equip francès de Villeneuve per un resultat de 3 a 1.

Carme García ha dit que “la ciutat està molt orgullosa de vosaltres”, fent un reconeixement a la “bona tasca que està fent l’equip a nivell de Catalunya, d’Espanya i ara d’Europa”.

L’alcaldessa ha destacat especialment el treball que l’equip està fent amb la formació dels equips base i els ha encoratjar a continuar treballant en aquest sentit. Dirigint-se a la quinzena de jugadors dels equips base que han estat presents a la recepció, García, els ha dit que “sou el futur, els que heu de guanyar la copa de món perquè al Cent Patins ja no li queda res més per guanyar”

Tant el capità de l’equip, Beni, com el president de l’entitat, Tadeu Palau, han demanat al consistori “compromís per donar suport a l’equip per assegurar que el Club que porta orgullós el nom de la ciutat arreu de Catalunya, Espanya i Europa, pugui oferir més trofeus a la ciutat”.

Com a resposta a aquesta demanda, l’alcaldessa ha recordat la important inversió que s’està fent des de la ciutat per disposar d’un pavelló a la Llana “fet a mida per a la pràctica de l’hoquei línia”. Carme García ha fet referència a la situació de crisi actual “que fa que no puguem anar més enllà en el suport econòmic a les entitats, el que no vol dir que no compteu amb tot el nostre suport. Ara, però, les nostres prioritats passen per les persones que més ho necessiten i els nostres esforços econòmics pels serveis socials”.