Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García: 'Ha estat un any de tranquil·litat política' L’alcaldessa ha fet un repàs d’una cinquantena de projectes que s’han posat en marxa al llarg del primer any de mandat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García: 'Ha estat un any de tranquil·litat política'

L’alcaldessa ha fet un repàs d’una cinquantena de projectes que s’han posat en marxa al llarg del primer any de mandat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha qualificat el primer any de mandat de políticament “tranquil”. García ha destacat especialment “l’entesa amb els socis de govern (ERC) i amb la majoria dels membres dels grups del Ple amb qui hem consensuat projectes”. En contraposició a la tranquil•litat política, l’alcaldessa ha parlat “d’any frenètic de feina” després de fer un repàs a alguns dels projectes que s’han assolit durant aquest primer any.

García ha fet referència a la inauguració de 5 nous centres educatius, 1 sanitari, les millores en els serveis de transport i recollida de residus i els treballs als col•lectors i places i xarxa de clavegueram. També ha fet menció a la retirada de les línies elèctriques de Can Fatjó, Sant Jordi Parc i el passeig de la riera o a la creació de diferents consorcis amb participació de Rubí.

L’alcaldessa ha fet el repàs de la gestió de govern que ha fet en roda de premsa ha pres com a referència els compromisos que el 18 de juny de 2007 va prendre en el seu discurs d’investidura.

Carme García ha avançat que de forma paral•lela al tancament d’aquests projectes s’han obert nous fronts de treball que s’aniran fent públics en els pròxims mesos. Així, s’ha referit a la futura ampliació del CAP Mútua, la remodelació de l’espai que ocupava la bòbila Saltó o la plaça del doctor Guardiet.