Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García: El nou pavelló de La Llana és el resultat de l’esforç de tota la ciutadania L’alcaldessa va presidir l’acte inaugural del nou equipament, en una jornada que va comptar amb diferents partits d’exhibició. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García: El nou pavelló de La Llana és el resultat de l’esforç de tota la ciutadania

L’alcaldessa va presidir l’acte inaugural del nou equipament, en una jornada que va comptar amb diferents partits d’exhibició.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, acompanyada pel delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; el Secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; i el regidor d’Esports del consistori rubinenc, Josep Manel Castro, va inaugurar el nou pavelló esportiu de La Llana.

Segons García, “aquest equipament és una bona mostra de col·laboració entre diferents administracions”. I és que, com va recordar l’alcaldessa, l’Ajuntament i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat han finançat conjuntament els 5,2 milions d’euros que ha costat el pavelló, mentre que el Govern espanyol, a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), ha sufragat la instal·lació de calefacció (110.000 euros) i la part exterior de l’equipament, adequant-ne l’entorn (1,7 milions d’euros). L’alcaldessa també va explicar que aquest pavelló, que té una superfície construïda d’uns 4.700 m2, es va dissenyar quan encara no hi havia crisi. “Idear-lo ara seria impensable, tenint en compte la situació econòmica actual”, va assegurar.

García va ser l’encarregada de fer la sacada d’honor del partit inaugural, que va enfrontar l’Esportiu Rubí Futbol Sala contra l’Elx. L’alcaldessa es va mostrar molt satisfeta del fet que aquest matx fos d’una categoria femenina.

Per la seva banda, el Secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, va explicar que el pavelló de La Llana és una “magnífica instal·lació de primer nivell i que, de ben segur, serà un referent al nostre país”. I va destacar el fet que, amb aquest nou equipament, Rubí disposi de més de 30 instal·lacions esportives.

Pel que fa al delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, va explicar que la construcció d’aquest pavelló “ha estat una iniciativa molt encertada, sabent les necessitats de la població”. Segons Rangel, es tracta d’un “espai agradable, pràctic i eficient a nivell medi ambiental i que, alhora, serà una gran eina educativa“.

La jornada inaugural va comptar amb diversos partits d’exhibició de diferents disciplines i categories. Paral·lelament, i durant el matí, el Centre Excursionista va dinamitzar el rocòdrom que hi ha a la part exterior del pavelló. A la tarda, les autoritats i les entitats esportives de la ciutat van fer una visita a les noves instal·lacions, guiada per l’arquitecte que va dissenyar l’equipament, Franc Fernández. Posteriorment, el pavelló va obrir les seves portes a tots els ciutadans.