Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García demana la implicació dels empresaris en l'impuls dels projectes de la B-30 i l'eix de l'E-9 L’alcaldessa ha assistit a la inauguració de la nova delegació de la Cambra de Terrassa per a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García demana la implicació dels empresaris en l'impuls dels projectes de la B-30 i l'eix de l'E-9

L’alcaldessa ha assistit a la inauguració de la nova delegació de la Cambra de Terrassa per a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha destacat la importància de tenir “empreses potents i una Cambra potent en època de crisi” aquest migdia, en l’acte d’inauguració de la seu de la delegació de la Cambra de Terrassa per Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, que s’ha ubicat en aquesta darrera població.

L’alcaldessa ha convidat als empresaris presents a l’acte a “treballar de forma activa” en els projectes que ja s’han posat en marxa a la zona (eixos de la B-30 i E-9) per garantir la competitivitat de les empreses vallesanes.

García s’ha referit al suport de les administracions locals a les empreses per superar l’actual crisi econòmica “dins les poques competències que tenim” i ha destacat especialment la voluntat de garantir els llocs de treball dels ciutadans “que truquen a la nostra porta perquè som els que estem més a prop”.
García ha reivindicat un finançament just per a les administracions locals, insistint en el missatge que fa unes setmanes ja va llançar.