Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García assisteix a una trobada d'alcaldes amb el president Maragall Els alcades i alcaldesses li han traslladat les seves demandes per millorar la qualitat de les seves ciutats i solucionar el finançament de les administracions locals. En aquest sentit, Carme García ha posat de manifest la dificultat que suposa per als municipis assumir noves competències sense finançament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García assisteix a una trobada d'alcaldes amb el president Maragall

Els alcades i alcaldesses li han traslladat les seves demandes per millorar la qualitat de les seves ciutats i solucionar el finançament de les administracions locals. En aquest sentit, Carme García ha posat de manifest la dificultat que suposa per als municipis assumir noves competències sense finançament.
Els alcaldes i alcaldesses dels 14 municipis catalans de més de 40.000 habitants, entre ells l’alcaldessa de Rubí, Carme García, han traslladat al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, les seves demandes per millorar la qualitat de les seves ciutats i dels seus ciutadans i ciutadanes. Solucionar de forma definitiva el finançament de les administracions locals ha estat una demanda unànime a la que cadascun dels presents ha afegit altres aspectes.

Més informació