Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis provisionals en el recorregut dels autobusos per festa major Les línies 1 i 4 es veuran afectades els dies 21, 27, 28, 29 i 30 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Canvis provisionals en el recorregut dels autobusos per festa major

Les línies 1 i 4 es veuran afectades els dies 21, 27, 28, 29 i 30 de juny.
Amb motiu del tancament de l’illa de vianants i de la realització d’algunes activitats al carrer durant la festa major, es veuran afectats els recorreguts habituals de les línies 1 i 4 del servei d’autobús urbà els dies 21 de juny i del 27 al 30 de juny.

L’illa de vianants afectarà des de l’avinguda Barcelona fins a la plaça Catalunya. Per una banda es tancarà el dissabte 21 de juny per ubicar-hi la botiga al carrer i, per l’altra, es tancarà per festa major del 27 al 30 de juny. En aquest període es tallarà l’eix central i els carrers Maximí Fornés i Sant Joan fins a Espoz i Mina.

L’itinerari alternatiu serà el següent: els autobusos es desviaran pel Passeig de la Riera fins a la rotonda de la ctra. de Terrassa i continuaran per aquest carrer fins arribar al costat de Mútua. A continuació tombaran a l’esquerra fins arribar al final de Prat de la Riba fins enllaçar amb el recorregut habitual d’ambdues línies.

Afectació a les parades

Amb el tancament de l’illa de vianants, s’anul•len 4 parades d’autobús: Pearson, Francesc Macià, Catalunya i Prat de la Riba.

• Les parades Estació (direcció Nord), Pearson, Francesc Macià, Catalunya i Prat de la Riba estaran fora de servei durant el tancament de la illa de vianants.

• A la línia 4 es posarà una parada alternativa a Estació (direcció Sud) al final del Passeig de les Torres, a tocar amb la Rambleta Joan Miró.

• La línia 1 en direcció Nord (El Pinar) utilitzarà la marquesina de la Rambleta Joan Miró en ambdues direccions (Castellnou i El Pinar).

• Es posarà una parada alternativa a Prat de la Riba al final de la Ctra. de Terrassa per a les línies 1 i 4 en direcció El Pinar i Can Rosés, respectivament.

• A banda d’aquestes dues parades provisionals (Estació i Prat de la Riba) també s’ubicarà una parada provisional a la rotonda de l’Escardívol.

Està previst que no hi hagi cap modificació en el temps de recorregut, per aquest motiu se seguiran els horaris actuals.

Afectació als aparcaments per festa major

Per altra banda, a partir de dijous, 19 de juny, es prohibeix estacionar a la meitat de l’aparcament de l’Escardívol, a la banda que toca a la rotonda del passeig de la Riera. La policia local va començar a senyalitzar la zona per prohibir-ne l’estacionament i està previst que a partir del 20 de juny es comenci la instal•lació de l’escenari central de festa major.

Pel que fa a l’aparcament de l’edifici Rubí+D, es prohibirà l’entrada de vehicles a partir del pròxim dimarts, 24 de juny, a partir de les 8 h per tal de començar a instal•lar la fira d’atraccions i les paradetes a partir del 25 de juny.

Consulta els itineraris i canvis provisionals a la pàgina web de Rubíbus.