Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis en la delegació de competències dels regidors i regidores de l'Ajuntament La reorganització no afectarà a l'estructura tècnica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Canvis en la delegació de competències dels regidors i regidores de l'Ajuntament

La reorganització no afectarà a l'estructura tècnica.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores, ha dictat un decret d’alcaldia amb la nova delegació de competències. Fruit d’aquest decret d’alcaldia, el regidor Josep Manel Castro assumirà l’Àrea de Serveis Centrals, Hisenda i Règim Interior, mentre que la regidora Neus Muñoz es farà càrrec de l’Àrea de Cohesió Social i Serveis a les Persones. En relació a la darrera delegació de competències també s’estableixen canvis pel que fa a la delegació específica de competències per a la gestió d’assumptes concrets. És el cas de Promoció de la Cultura que passa a mans de la regidora Neus Muñoz, Serveis Socials i Salut que ara portarà Belén Menses, i Medi Ambient i Serveis Municipals sota la tutela de Manolo Velasco. Aquests canvis ja s’han notificat als regidors i regidores afectats.

L’alcaldessa Carme Garcia Lores ha comentat que aquests canvis persegueixen perseverar en el treball per la millora de la ciutat que està realitzant l’equip de govern. Uns canvis que permetran encarar el que resta de mandat amb garanties, i governar la ciutat amb eficàcia, tal i com demanda la ciutadania. Segons l’alcaldessa, “la reestructuració de l’equip de govern servirà per concentrar els esforços en aquelles línies que considerem imprescindibles, com és la lluita contra l’atur i les polítiques de caràcter social, totes elles sota el paraigua del Paquet de Mesures Extraordinàries 2013. La ciutadania ens reclama un sobreesforç perquè ho està passant malament i perquè nosaltres som la primera administració, la més propera”.

Segons Garcia Lores, “aquests canvis responen a la voluntat política de prioritzar accions de govern i també com a conseqüència de l’oferta realitzada fa uns dies als partits de l’oposició, en la qual es posava de manifest la nostra predisposició a buscar el màxim consens en un nou pla anticrisi, un escenari econòmic a dos anys, un pla d’inversions i les ordenances fiscals i el pressupost municipal per al 2014. Totes aquestes accions, al nostre parer, haurien de continuar amb el full de ruta iniciat fa dos anys i que se centra en la lluita contra l’atur, les polítiques a favor de la cohesió social i el manteniment dels serveis públics, i per tant, de la plantilla municipal”.

Carme Garcia Lores ha explicat que “aquests canvis es circumscriuen només a l’esfera política. No hi haurà canvis en l’estructura tècnica. D’aquesta manera hem volgut que la maquinària municipal continuï funcionant com fins ara, per donar una resposta àgil a les demandes ciutadanes”.