Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis en el projecte de remodelació del mercat El nou edifici que es construirà al costat del mercat es destinarà a usos comercials i cívics i l’escola bressol Sol, Solet s’ubicarà ara al c. Calderón de la Barca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Canvis en el projecte de remodelació del mercat

El nou edifici que es construirà al costat del mercat es destinarà a usos comercials i cívics i l’escola bressol Sol, Solet s’ubicarà ara al c. Calderón de la Barca.
El regidor de Serveis Urbans i Seguretat, Jordi Peiró, ha explicat els canvis que s’han produït al projecte de remodelació de l’entorn del Mercat Municipal. Uns canvis que es concentren majoritàriament en l’edifici annex al Mercat on s’havia de construir la nova escola bressol Sol, solet. En comptes de l’equipament educatiu, el nou edifici, de 1.500 m2 distribuïts en dues plantes, es destinarà a ús comercial de concessió privada, del propi Mercat Municipal, i probablement serà la seu del districte 6. La plaça inicialment projectada es mantindrà, ara amb una superfície lleugerament superior (2.300 m2), i el nombre de places d’aparcament de nova creació s’estima entorn les 210, a les que cal afegir les 125 que ja té a l’actualitat el Mercat Municipal. L’escola bressol, desapareix del nou projecte i es construirà en uns terrenys municipals situats a poc menys de 100 metres del Mercat, al carrer Calderon de la Barca, a tocar de l’escola Maristes.

Més informació