Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvi d’imatge al servei d'enviament de 10SMS gratuïts A partir del 2 d'abril els usuaris i les usuàries accediràn a una nova pàgina d'aquest servei. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Canvi d’imatge al servei d'enviament de 10SMS gratuïts

A partir del 2 d'abril els usuaris i les usuàries accediràn a una nova pàgina d'aquest servei.
El Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí ha estat treballant des d’inici d’any per incorporar diverses millores en el servei ciutadà dels 10SMS gratuïts.

Així, a partir del dia 2 d’abril tots els usuaris i les usuàries que utilitzin aquest servei, una vegada hagin posat el seu nom d’usuari/usuària i contrasenya a la pàgina d’accés, accediran a una nova pàgina del servei d'enviament dels 10 SMS gratuïts.

Des del Comissionat per a la Societat de la Informació s'ha volgut actualitzar aquest servei millorant les eines ja existents i oferint un disseny més actual i atractiu que ajudi a la seva gestió. Respecte a la part tecnològica, s’ha incorporat l’opció de crear grups de contactes i poder-los enviar un mateix missatge. També s’amplia el nombre de caràcters fins a 310 l'SMS, actualment el missatge només acceptava 135 caràcters, en cas que els usuaris i les usuàries es trobin de viatge a l’estranger podran enviar un SMS sense que això suposi cap tipus de penalització, i es mantenen les opcions de crear una agenda de contactes des d'on es poden enviar missatges clicant sobre la icona del telèfon.

A banda, el Comissionat per a la Societat de la Informació està treballant per poder arribar a fer campanyes puntuals on els usuaris i les usuàries del servei dels 10SMS gratuïts puguin enviar fins a 15 SMS al mes.