Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campos Estela i Dermofarm expliquen la seva experiència en els programes i serveis d’ACC1Ó L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una jornada per difondre les línies de treball d’aquesta agència de la Generalitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campos Estela i Dermofarm expliquen la seva experiència en els programes i serveis d’ACC1Ó

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una jornada per difondre les línies de treball d’aquesta agència de la Generalitat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat la jornada “Tots els programes i ajuts d’ACC1Ó a Catalunya per al 2012”, adreçada a aquelles empreses que volien conèixer de primera mà les diferents línies de treball que ofereix aquesta agència en temes de millora de la competitivitat, la innovació i la internacionalització.

ACC1Ó, adscrita al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, és una agència de suport a la innovació i la internacionalització de l’empresa catalana. ACC1Ó treballa per a què l’empresa sigui conscient i aprofiti els canvis al seu entorn i es transformi, potenciant aquells elements diferenciadors que la situen en una posició d’avantatge.

A la jornada hi han participat el gestor de projectes d’assessorament empresarial d’ACC1Ó, Miquel Medialdea, així com representants de dues empreses de Rubí, Campos Estela i Dermofarm, que han explicat la seva experiència en dues línies i programes de treball diferents de la mà d'ACC1Ó.

El gerent de l’empresa Campos Estela SL, Martí García, ha explicat que la companyia rubinenca de restauració, càtering i menjadors escolars ha treballat el pla estratègic de l’empresa, dins la línia de millora de la gestió 360º, i que de cara a l'any vinent se centraran en la millora del procés d'operacions de l’empresa.

Per la seva banda, Meritxell Fité, administradora de l’àrea de Dermofarm SA, ha explicat, emmarcat en la línia d'internacionalització, quina ha estat la seva experiència de la venda dels seus productes a Turquia. Dermofarm, amb 250 treballadors i ubicada al polígon Can Sant Joan de Rubí, és una empresa que fabrica productes de cosmètica de farmàcia.

La propera jornada organitzada per l’OSE girarà al voltant del coaching i la cooperació entre empreses i professionals. Aquesta activitat tindrà lloc el proper 17 de maig, de 09:30h a 12:30h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.