Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya per reforçar la vigilància durant l'estiu La Policia Local i els Mossos d'Esquadra estan realitzant una campanya de reforç de la vigilància a places i altres espais en horari nocturn. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya per reforçar la vigilància durant l'estiu

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra estan realitzant una campanya de reforç de la vigilància a places i altres espais en horari nocturn.
La Policia Local de Rubí està fent una nova campanya de reforç de la vigilància i del control a places, parcs i altres espais públics del municipi durant els mesos d’estiu. En aquesta ocasió el cos dels Mossos d’Esquadra també col•labora en el dispositiu de vigilància. L’objectiu de la campanya és controlar els llocs on habitualment es produeixen alteracions per part de la gent que s’hi concentra; llocs on es produeixin queixes de veïns per molèsties de soroll; o bé a zones que es consideren conflictives per l’experiència policial acumulada d’altres anys. La campanya finalitzarà cap a mitjans de setembre.

Més informació