Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya per a reduir el volum de paper que genera la publicitat gratuïta a les llars Pròximament s’enviarà una carta informativa a totes les llars que es podrà reutilitzar amb informació sobre els serveis de gestió de residus. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya per a reduir el volum de paper que genera la publicitat gratuïta a les llars

Pròximament s’enviarà una carta informativa a totes les llars que es podrà reutilitzar amb informació sobre els serveis de gestió de residus.
Aquest mes de juny, l’Ajuntament de Rubí posa en marxa una campanyes sobre prevenció de residus subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya que té per objectiu disminuir els residus que genera la publicitat gratuïta a les llars.

Aquesta campanya està orientada a reduir la generació de paper de la propaganda comercial que es diposita les bústies dels habitatges i edificis particulars, per tal d’incidir en la reducció de publicitat gratuïta massiva a totes les llars.

Per aquest motiu, en breu s’enviarà una carta informativa als presidents de les comunitats de propietaris i a tots els habitatges unifamiliars de la ciutat per tal de donar-los a conèixer aquesta campanya. En l’escrit, se’ls explicarà els beneficis de no rebre correu comercial per a evitar residus innecessaris i el desbordament de les bústies.

Amb aquesta carta s’hi adjuntarà un adhesiu per posar a les portes i entrades dels habitatges per a fer-ne difusió de la campanya, en el qual s’indica al repartidor que aquella comunitat de veïns o habitatge rebutja la publicitat gratuïta.

També s’hi oferiran consells per al president sobre com enfocar la proposta d’acció a les reunions de veïns, així com de la possibilitat de sol•licitar la presència d’un educador ambiental a la reunió de l’escala per presentar el projecte. Aquesta sol•licitud s’haurà de fer trucant gratuïtament al telèfon verd (900 130 130 o bé 93 699 98 01 si es truca des d’un mòbil) o bé al correu electrònic prevencioresidus@ajrubi.cat.

Amb l’objectiu que aquesta carta no esdevingui cap residu, sinó que pugui ser reutilitzada, a la part del darrere del full hi haurà llistat de telèfons d’interès i informació sobre tots els serveis que hi ha a Rubí per a la bona gestió dels residus (telèfon verd, deixalleries mòbils, minideixalleries urbanes, recollida de mobles i trastos vells, web, etc.). D’aquesta manera, els rubinencs i les rubinenques en podran fer ús col•locant el full al taulell d’entrada de la porteria o bé a l’interior dels habitatges.