Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de Nadal al Mercat Municipal Sortejos de paneres, vals de compra i la visita del Rei Mag Melcior són les propostes d'aquesta campanya, que finalitza el 5 de gener. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de Nadal al Mercat Municipal

Sortejos de paneres, vals de compra i la visita del Rei Mag Melcior són les propostes d'aquesta campanya, que finalitza el 5 de gener.
Amb motiu de les festes nadalenques, el Mercat Municipal de Rubí celebra fins el 5 de gener una nova campanya de Nadal adreçada als usuaris d’aquest equipament.

Aquest any la campanya de Nadal consisteix en vals de compra per un valor total de 50 € per a cadascun dels premiats que es sortegen a les 12 h els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de desembre de 2006 i 5 de gener de 2007. En total se sortejarà un import total de 10000 € en vals de compra. Per participar al sorteig, els usuaris i usuàries del Mercat han de dipositar a les urnes habilitades a cada parada els tiquets de compra indicant el nom, cognoms i telèfon.

Altres activitats

Avui divendres, 22 de desembre, a les 12 h se sortegen 5 grans paneres de Nadal entre tots els tiquets recollits fins aquesta data i que no han estat premiats en els sortejos de vals de compra. Per altra banda, l’associació de pessebristes de Rubí hi ha instal•lat un pessebre artesanal a la parada núm. 24 del Mercat, tal i com es va fer l’any passat.

La campanya de Nadal del Mercat finalitzarà el divendres, 5 de gener, amb la visita del Rei Mag Melcior, qui recollirà totes les cartes que els nens i nenes del municipi vulguin fer arribar als Reis Mags d’Orient.

Més informació sobre l’horari del Mercat Municipal durant el Nadal.