Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya informativa sobre PAM adreçada a la ciutadania Els interessats poden fer arribar les seves aportacions fins el 15 d’octubre mitjançant un qüestionari. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya informativa sobre PAM adreçada a la ciutadania

Els interessats poden fer arribar les seves aportacions fins el 15 d’octubre mitjançant un qüestionari.
L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa la campanya d’informació adreçada a la ciutadania sobre el Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Fins el pròxim dimecres, 15 d’octubre, els ciutadans i les ciutadanes poden fer arribar les seves aportacions, demandes i/o suggeriments omplint i lliurant un formulari que es pot aconseguir a diferents indrets.
Per una banda, amb la revista municipal La Ciutat, que ja s’està distribuint a les llars rubinenques, i a la pàgina web municipal. En aquests dos casos, un cop omplert el formulari, cal dipositar-lo a les urnes que estan ubicades a l’Ajuntament de Rubí (plaça Pere Aguilera, 1), a les oficines d’atenció al ciutadà del centre (carrer Dr. Robert, 19) i de Les Torres (Rambleta de Joan Miró, s/n) o a l’escola bressol municipal La Lluna (carrer Barcelona, 65-67)

Per l’altra, el formulari es pot trobar a la pàgina web de Consensus, on un cop omplert es pot enviar directament des del web després de registrar-se com a usuari.

Un cop es tanqui la campanya de divulgació a partir del 16 d’octubre, l’equip de govern analitzarà tota la informació inclosa en els qüestionaris per tal de tenir-les en compte a l’hora de definir el PAM. D’aquest anàlisi sorgirà un informe que es farà públic amb els resultats finals, un document que també es donarà a conèixer a totes les persones que hagin aportat les seves opinions i propostes.

EL PAM és un document que recull 433 projectes i propostes que el govern local considera prioritaris per posar en marxa durant l’actual mandat, fins l’any 2011. A banda de les actuacions previstes per l’equip de govern també hi hauran les propostes de partits polítics, entitats i ciutadans. És en aquesta campanya de divulgació on hi poden participar aquests darrers grups.

Més informació sobre el Pla d'Actuació Municipal.