Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya informativa sobre la tinença de mascotes L'Ajuntament engega aquesta iniciativa per informar els propietaris d'animals sobre les seves obligacions, com el cens, l'ús de microxip i la recollida d'excrements de la via pública. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya informativa sobre la tinença de mascotes

L'Ajuntament engega aquesta iniciativa per informar els propietaris d'animals sobre les seves obligacions, com el cens, l'ús de microxip i la recollida d'excrements de la via pública.
L’Ajuntament de Rubí ha engegat una campanya informativa per fomentar la convivència i el civisme adreçada als rubinencs i rubinenques sobre la tinença responsable d’animals de companyia. Es tracta d’informar-los sobre les obligacions que han de complir si són propietaris de mascotes, com és el cas del cens (a on i quins tràmits s’han de seguir per censar la mascota), la identificació amb microxip, portar l’animal lligat als espais públics i, sobretot, recollir les defecacions a la via pública.

Actualment a Rubí hi ha 560 animals censats, entre gossos, gats i fures. Segons l’ordenança municipal, els propietaris estan obligats a recollir les defecacions de les seves mascotes i, en el cas d’incomplir-ho, les sancions poden anar dels 30 als 150 €.

Més informació