Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de seguretat en horari de tancament d'establiments Dos agents de la unitat canina vigilen les zones més comercials de la ciutat com a reforç a les unitats policials habituals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de seguretat en horari de tancament d'establiments

Dos agents de la unitat canina vigilen les zones més comercials de la ciutat com a reforç a les unitats policials habituals.
La unitat canina de la policia local de Rubí està realitzant actualment una campanya de vigilància de les zones comercials de la ciutat en horari de tancament d’establiments. Aquest dispositiu es du a terme algunes tardes a la setmana a càrrec de dos agents i dos gossos ensinistrats per a la seguretat ciutadana que recorren a peu les zones, carrers i places que compten amb més presència de comerços, com ara la zona centre, la zona del mercat, el barri de les Torres, etc. Aquest servei té per objectiu garantir més presència policial en el moment en què els comerços tanquen els comptes diaris per tal de prevenir possibles fets delictius. La campanya es durà a terme fins a festa major, tot i que s’està estudiant la possibilitat d’allargar-la fins a finals d’estiu.

Més informació