Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de prevenció de la legionel·la a les empreses L'Ajuntament de Rubí reparteix a les empreses amb torres de refrigeració un fulletó informatiu sobre la normativa, el control i la prevenció d'aquest bacteri. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de prevenció de la legionel·la a les empreses

L'Ajuntament de Rubí reparteix a les empreses amb torres de refrigeració un fulletó informatiu sobre la normativa, el control i la prevenció d'aquest bacteri.

L’Ajuntament de Rubí, des del servei de Salut Pública, està repartint un fulletó informatiu editat per la Generalitat a les empreses de Rubí que tenen torres de refrigeració (segons el cens municipal, a la ciutat hi ha un total de 58 d’aquestes torres).<br /><br />L’objectiu és recordar als responsables d’aquestes empreses les seves obligacions per evitar qualsevol focus de legionel•la, un bacteri que afecta les vies respiratòries i que pot arribar al 15 % de mortalitat. L’arribada de la primavera i l’augment de temperatures constitueixen com un factor que facilita a propagació de la legionel•la. En aquest fulletó es donen diferents consells de prevenció de legionel•losi i s’explica què és la legionel•la, on es troba, símptomes i transmissió de la malaltia que provoca, la normativa que s’ha d’aplicar i en quina periodicitat les empreses han d’analitzar la qualitat de l’aigua.