Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de Nadal al Mercat Municipal Entre el 10 de desembre i el 5 de gener s'han programat diverses activitats com cantada de nadales, un pessebre, sorteigs de regals i la visita del Rei Mag Melcior. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Campanya de Nadal al Mercat Municipal

Entre el 10 de desembre i el 5 de gener s'han programat diverses activitats com cantada de nadales, un pessebre, sorteigs de regals i la visita del Rei Mag Melcior.

Entre el 10 de desembre i el 5 de gener el Mercat Municipal durà a terme una campanya de Nadal que inclou diverses activitats com cantada de nadales, pessebre, sorteigs i regals. <br /><br />El dissabte, 10 de desembre, es va inaugurar la nova decoració nadalenca i el pessebre a càrrec de l’Associació de Pessebristes de Rubí a la parada número 24 del Mercat. Així mateix, també hi va haver una cantada de nadales a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Rubí.<br /><br />Pel que fa al dijous, dia 22 a les 18 h, hi haurà un sorteig de 3 grans paneres de Nadal fetes amb productes del Mercat entre tots els tiquets de compra que s’han lliurat als clients entre l’1 i el 22 de desembre.<br /><br />La campanya de Nadal del Mercat finalitzarà el dijous, 5 de gener. El Rei Mag Melcior visitarà les instal·lacions de 12 a 18 h per recollir totes les cartes que els nens i nenes del municipi vulguin fer arribar als Reis Mags d’Orient. Es preveu repartir més de 1.000 regals entre els infants que hi participin. Així mateix, a les 12 h se sortejarà un cotxe, model Smart de 4 portes de color vermell i negre, que s’exposa a la zona del peix juntament amb les paneres, entre totes les butlletes que s’hagin repartit als clients durant la campanya de Nadal.