Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Calcinat totalment un autobús de la línia 3, després d'incendiar-se el motor En el moment de produir-se el sinistre no hi havia cap passatger dins del vehicle, només la conductora, que en va sortir il·lesa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Calcinat totalment un autobús de la línia 3, després d'incendiar-se el motor

En el moment de produir-se el sinistre no hi havia cap passatger dins del vehicle, només la conductora, que en va sortir il·lesa.
Ahir a la tarda, cap als volts de les 5, el motor d’un dels autobusos urbans que cobreix la línia 3 (Estació – Castellnou) va començar a fumejar. Al veure que sortia fum del motor, la conductora del vehicle va aturar l’autobús a l’alçada del número 36 de l’avinguda de Castellnou, abans que aquest s’incendiés.

Es dóna la casualitat que, darrera del bus, circulava una patrulla dels Mossos d’Esquadra. La conductora i els agents van intentar apagar les flames amb els extintors reglamentaris tant de l’autobús com del cotxe patrulla, però el foc ja s’havia propagat i no hi va haver res a fer. El vehicle va quedar completament calcinat, només va quedar en peu el xassís. Un cop extingit el foc, agents de la Policia Local van escortar l’autobús calcinat fins a la cotxera, a Can Calopa.

L’empresa concessionària del servei de transport urbà de Rubí, RubíBus, va posar-se en contacte ahir mateix amb el fabricant dels autobusos (Scania) perquè un pèrit de l’empresa examini el vehicle calcinat i analitzi les causes del sinistre.

L’autobús cremat, que és irrecuperable, és un dels vehicles nous que es van adquirir l’any 2008. El servei, però, no es veurà afectat perquè Rubí disposa de 2 vehicles més de reserva estratègica per a fer front a aquest tipus d’eventualitats.

El sinistre no va provocar danys personals ni tampoc va afectar els habitatges de la zona. Ahir a la tarda, el servei de neteja de la ciutat va retirar tota la ferralla de la calçada.