Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona participació en les activitats esportives de les jornades policials Aquest dissabte, 15 de novembre, tindrà lloc l'exhibició canina a partir de les 11.30 h a la Rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Bona participació en les activitats esportives de les jornades policials

Aquest dissabte, 15 de novembre, tindrà lloc l'exhibició canina a partir de les 11.30 h a la Rambla del Ferrocarril.
Un total de 22 agents de diferents cossos de seguretat han participat en la cursa d’atletisme que es va celebrar el dimecres, 5 de novembre, al matí en el marc de les V Jornades Policials. Es tracta d’una dotzena d’agents de policies locals dels voltants de Rubí i una desena d’agents dels Mossos d’Esquadra.

La cursa, de 7 km. de distància, s’ha realitzat per diferents carrers de la ciutat, amb les pistes d’atletisme de Can Rosés com a punt de sortida i d’arribada. Els guanyadors de la cursa, en les diferents categories han estat:

- Categoria senior (A), fins a 35 anys: Xavi Boneta, Mossos d’Esquadra de La Seu d’Urgell.
- Categoria (B) més de 35 i menys de 40 anys: Jordi Rivera, Policia Local de Rubí
- Categoria Veterans (C) a partir de 40 anys: Miquel Pedrosa, Policia Local de Rubí
- Categoria femenina: Noemí Castell, Mossos d’Esquadra de Rubí

Torneig de futbol base

El passat 31 d’octubre es va celebrar el torneig de futbol base, la primera activitat organitzada dins d’aquestes jornades. L’activitat va tenir lloc de 10 a 13 h al pavelló de Can Rosés. En total hi va participar una quarantena d’agents de les policies locals de Rubí, Castellbisbal, Gavà i els Mossos d’Esquadra de Rubí. L’equip vencedor del torneig va ser el de la policia local de Rubí, seguit de Mossos d’Esquadra (2n classificat), Castellbisbal (3r) i l’equip de Gavà en última posició.

La pròxima activitat programada, dins les Jornades policials, és oberta a tota la població i tindrà lloc el dissabte 15 de novembre. Entre les 11.30 i les 13.30 h, es farà una nova edició de l’exhibició canina a la Rambla del Ferrocarril. Hi participaran les unitats canines de la Policia Local de Tortosa, la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, els Mossos d’Esquadra i la policia local de Rubí.